• Acasa
  • Iași
  • FOTO | UPDATE Amenințare cu bomba la Hotel Unirea din Iași. Persoanele cazate au fost evacuate
Iași Slider Iasi

FOTO | UPDATE Amenințare cu bomba la Hotel Unirea din Iași. Persoanele cazate au fost evacuate

UPDATE – 16.40

În urma verificărilor făcute sâmbătă, 6 martie, la Hotel Unirea din Iași, nu a fost descoperit niciun dispozitiv exploziv, anunță reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi. În prezent, oamenii legii sunt în căutarea celui care a făcut sesizarea la numărul de urgenţă 112.

Astăzi (n.red. – sâmbătă, 6 martie), în jurul orei 12.35, am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că într-un hotel din municipiul Iaşi se află un dispozitiv explozibil. În urma controlului pirotehnic şi a activităţilor desfăşurate s-a constatat faptul că cele sesizate nu se confirmă. Verificările continuă pentru identificarea apelantului şi stabilirea întregii situaţii de fapt, urmând ca în funcţie de cele constatate să fie dispuse măsuri legale„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Ioana Bîlea.


Alertă cu bombă, sâmbătă, 6 martie, la Hotel Unirea din Iași. Toate persoanele au fost evacuate din hotel: persoanele cazate, dar și personalul angajat.

Autorităţile au sosit la faţa locului.

Jandarmii au stabilit un perimetru de protecţie de câteva sute de metri, până aproape de stradă. Persoanele care au fost evacuate nu vor fi primite în hotel mai devreme de ora 15.00, spun cei care au ieşit din unitate.

Știre în curs de actualizare

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate