Image default
Botosani Slider Botosani

FOTO | Administratori de service-uri auto, amendați pentru deșeurile rezultate din activitate

Comisarii de mediu au verificat, timp de 2 zile, operatorii economici care desfăsoară activități de Reparații ale vehiculelor rutiere.
În cele 9 service-uri auto, pentru deficienţele constatate au fost dispuse 44 măsuri cu termen și 10 sancțiuni contravenționale în cuantum de 30.000 lei.
S-au verificat modul de depozitare (pe tipuri şi categorii) a deșeurilor rezultate în urma activității desfășurate; factorii ce pot genera poluare sau disconfort; existenţa unor suprafeţe (interioare sau limitrofe) afectate de depozitări necontrolate sau incinerări de deşeuri rezultate din activitatea desfăşurată și modul de asigurare a alimentării cu apă și evacuării apelor uzate.
Amenzile au fost aplicate și pentru existența și modul de întocmire al evidenței gestiunii deșeurilor; modul de gestionare al deșeurilor periculoase (ex. filtre ulei/carburant, uleiuri uzate, lichid de răcire, freon, materiale de stergere îmbibate, materiale absorbante), existența și modul de întocmire al documentelor referitoare la trasabilitatea deșeurilor generate; corelarea serviciilor prestate, conform devizelor de reparații (pe o luna aleasă) cu cantitațile de deșeuri rezultate conform evidenței gestiunii deșeurilor.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate