Image default
Iași

Fotbalist român cu aproape 100 de prezențe în Serie A, la Viitorul

Echipa de fotbal FC Viitorul Constanţa a anunţat, marţi, transferul jucătorului Adrian Stoian, care a semnat un contract valabil pentru un an cu drept de prelungire pentru încă un sezon cu gruparea patronată de Gheorghe Hagi.

„M-a convins faptul că anul trecut mă antrenasem o perioadă de timp cu echipa, dar şi profesionalismul care este aici. Tot ceea ce a făcut Viitorul în anii ăştia m-a făcut să mă alătur acestei echipe. Viitorul a avut un început mai lent, dar e normal, pentru că trebuie să înţelegem ideile noului antrenor, însă, văzând grupul, cred că va fi un sezon foarte productiv pentru noi. Nici calendarul nu a ajutat foarte mult. Eu momentan îmi propun să evoluez cât mai bine, apoi vom vedea, dacă echipa va merge bine, şi pe plan personal va fi OK”, a declarat Stoian.

În vârstă de 29 de ani, Adrian Stoian evoluează ca mijlocaş şi are o carieră de peste 10 ani în fotbalul italian, unde a disputat peste 250 de partide, dintre care 95 în Serie A.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate