Image default
Suceava

Forum de Afaceri Trilateral Republica Moldova – România – Ucraina, la Chişinău

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova vă invită la ediţia a III-a a Forumului de Afaceri Trilateral Republica Moldova – România – Ucraina, care va avea loc în perioada 30 – 31 mai 2019 în Chişinău şi va fi componentă cheie al Forumului Internaţional Investiţional al Municipiului Chişinău.

Forumul trilateral este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, cu suportul Primăriei Municipiului Chişinău şi proiectului Business-INN Moldova (EEN). Acesta este cel mai important forum transfrontalier din ţară, care are drept scop promovarea imaginii ţării pe arena internaţională, precum şi a economiei autohtone drept o locaţie prietenoasă pentru dezvoltarea afacerilor şi atragerea investiţiilor, prezentarea oportunităţilor de dezvoltare a relaţiilor de parteneriat între cele 3 state.

“Ediţia curentă va găzdui un amplu program de afaceri, în cadrul căreia vor fi discutate subiecte de actualitate pentru business. În cadrul Forumului Investiţional al Municipiului Chişinău va avea loc expoziţia de produse moldoveneşti, care este un instrument de promovare a bunurilor şi serviciilor autohtone, precum şi stabilirea contactelor între oamenii de afaceri locali şi străini. Forumul se va încheia cu o sesiune dedicată discuţiilor bilaterale dintre reprezentanţii mediului de afaceri autohton şi străin”, a precizat Președintele Executiv al Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, Lucian GHEORGHIU.

Pe 31 mai 2019, vor fi organizate pentru delegaţiile din România şi Ucraina, vizite la întreprinderi din Municipiul Chişinău şi din proximitate.

Confirmări şi informaţii suplimentare puteţi obţine la adresa de e-mail: office@ccisuceava.ro sau la tel: +40 230 521 506.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

1 comentariu

ELENA BURLACU 2 iunie 2019 at 0:02

Bună ziua tuturor.
Sunt aici pentru a împărtăși comentariile care vor fi minunate pentru cei care au nevoie de un împrumut. Numele meu este doamna Elena Burlacu din orasul Ramnicu Valcea din Romania. Aici și aș dori să recomand ajutorul extraordinar pe care îl obțin de la doamna Esther Patrick,
Cu tot respectul, mama doamnei Esther mi-a dovedit că “cel care stă între tine și obiectivul tău este o poveste nerezonabilă care îți păstrezi mereu de ce nu poți ajunge” de Jordan Belfort are dreptate. După ani de căutări pentru un împrumut, am primit-o în sfârșit de la Esther Patrick. Deci, Oamenii mei, cred că este timpul să știm cine este corect, de înțeles și cine ne poate ajuta într-adevăr, pentru ca toți să ajungem la obiectivul nostru de a găsi un împrumut din diferite motive. Contactați doamna Esther Patrick prin e-mail: (estherpatrick83@gmail.com)

Astăzi pentru un împrumut și nu ezitați să-i spuneți iubitului dvs. o dată despre Esther Patrick pentru că este o mamă de bună calitate și mi-a împrumutat împrumutul pe care îl folosesc pentru a-mi plăti facturile la spital, puteți, de asemenea, să mă contactați prin acest e-mail: (elenaburlacu35@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

Când totul este spus și făcut, se spune mai mult decât se face. Așa că trăiți adevărul. Descoperă-ți dragostea și doresc să-i mulțumesc și prietenei mele, Gloria Johnson, care mi-a prezentat-o ​​doamnei Esther Patrick, așa că imediat entuziasmul tău și-ți aplică visele. Pune-ți vorbele. Îmbrățișați-vă binecuvântarea și lăsați-ne să ne amintim în această zi.
Contactați doamna Esther Patrick prin e-mail: (estherpatrick83@gmail.com)
Mulțumesc tuturor că Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți.

Raspunde

Lasa comentariu

*Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate