Image default
Rădăuți Suceava

Foresta Suceava a câștigat cu 3 – 0 partida cu CSM Bucovina Rădăuți

Sâmbătă, 30 noiembrie, pe Stadionul Municipal din Rădăuți a avut loc derby-ul județean la fotbal între echipa locală CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI și FORESTA SUCEAVA.

Meciul a contat pentru etapa a cinsprezecea a ligii a treia la fotbal, ultima din acest an, și a oferit numeroșilor suporteri prezenți la stadion un spectacol pe măsura locurilor ocupate în clasament de cele două formații.

Foresta a început mult mai bine meciul și a fost mai prezentă în jumătatea adversă. Logic a venit și golul în minutul 27, gol înscris de Hagiu care a profitat de o neatenție a apărării rădăuțene.

Bucovina Rădăuți a replicat imediat dar Plămadă a ratat ținta dintr- o poziție ideală iar scorul la pauză avea să fie unu la zero pentru Foresta.

De la cabine jucătorii rădăuțeni au ieșit mult mai motivați și au atacat permanent poarta sucevenilor. Stoian a avut o bună oportunitate dar nu a reușit să înscrie, apoi a urmat o fază controversată în care mijlocașul gazdelor, Ungurianu, a scapat spre poartă și a fost agățat din spate de un fundaș sucevean.

Rădăuțenii au cerut penalty însă arbitrul nu a acordat nimic, spre dezamăgirea spectatorilor.

Pe fondul de dominare a echipei gazdă, Foresta a înscris golul doi în minutul 59 prin același Hagiu.

Cu o echipă gazdă debusolată, forestierii mai înscriu odată prin Marin în minutul 64.

Chiar dacă au încercat să marcheze golul de onoare rădăuțenii nu au reușit acest lucru iar la final tabela avea să consemneze un sec trei la zero pentru Foresta Suceava.

În urma acestui rezultat Foresta urcă pe locul doi în clasament, la patru puncte în spatele liderului Aerostar Bacău iar Bucovina rămâne pe locul patru, la opt puncte distanță de lider.

Pentru CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI au evoluat următorii jucători: Zvoronciuc-Alexandru, Mihăieș, Antonesei, Ciobanu, Netbai, Vitu, Sahlean, Ungurianu, Plămadă și Stoian.

Au mai intrat: Busuioc, Dănilă, Coroamă și Țapu!

Antrenori: Dorin Goian, Daniel Bălan și Marius Lup.

Foto: Cristian Plosceac

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate