• Acasa
  • Rădăuți
  • Flutur: Stadiul fizic al lucrărilor la centura ocolitoare a Rădăuțiului este de 86%
Rădăuți Slider Suceava Suceava

Flutur: Stadiul fizic al lucrărilor la centura ocolitoare a Rădăuțiului este de 86%

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat, astăzi, lucrările la șoseaua de centură a municipiului Rădăuți.

Flutur a salutat faptul că firma ce realizează obiectivul a avansat foarte mult şi a spus că stadiul fizic al lucrărilor la centura ocolitoare a Rădăuțiului este de 86%, fiind finalizat sensul giratoriu de la Horodnic de Sus.

Urmează finalizarea sensului giratoriu care face legătura cu drumul Gălănești-Putna, încă patru sensuri giratorii fiind pregătite pentru asfaltare.

„S-a asfaltat o porțiune de 14 kilometri, din 16,7 kilometri. Mă bucur foarte mult că și-au concentrat utilajele constructorii și așa cum au promis, în această toamnă, la acest sfârșit de an, Rădăuțiul să aibă centura ocolitoare funcțională”, a declarat Flutur.

El a amintit că experți au verificat această investiție, care va fi decontată pe fonduri europene, și a spus că, de la sfârșitul acestui an, municipiul Rădăuți va avea o nouă perspectivă de dezvoltare.

Șoseaua de centură a Rădăuțiului are o lungime de 17 kilometri și costă 18 milioane de euro.

Lucrarea se desfășoară pe 4 sectoare, proiectul incluzând și realizarea a 7 poduri, 2 pasaje, 23 de podețe și 7 intersecții.

 

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate