• Acasa
  • Slider Suceava
  • Flutur: Liberalii suceveni au câștigat președinția Consiliului Județean, majoritatea în Consiliul Județean și 53 de Primării
Slider Suceava Suceava

Flutur: Liberalii suceveni au câștigat președinția Consiliului Județean, majoritatea în Consiliul Județean și 53 de Primării

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a câştigat alegerile pentru funcţia de președinte al Consiliului Județean Suceava, obţinând 106,778 de voturi (41.53%).

El a fost urmat de Mirela Adomnicăi (PSD), cu 81,794 de voturi (31.82%) şi Bogdan Codreanu (PMP), cu 24,625 de voturi (9,57%).

Alegerile pentru Consiliul Județean Suceava au fost câştigate de PNL (103.683 de voturi – 40.81%), urmat de PSD (77.543 de voturi –
30.52%) şi PMP (28.002 voturi – 11.02%).

PNL va avea majoritatea în Consiliul Județean Suceava.

PNL va avea 18 consilieri județeni, PSD 14 consilieri județeni, iar PMP 4 consilieri județeni.

În aceste condiții, având și votul președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, PNL va deține majoritatea de 19 voturi în Consiliul Județean Suceava.

„Rezultatele alegerilor din județ confirmă că PNL Suceava este o organizație liberală puternică.

Am câștigat președinția Consiliului Județean Suceava, avem majoritatea în Consiliul Județean și avem 53 de primari.
Majoritatea municipiilor și orașelor mari din județul Suceava au fost câștigate de PNL.

Votul, din punctul nostru de vedere, este o notă bună pentru ceea ce am făcut și înseamnă în același timp mari așteptări pentru ceea ce urmează să facem.

Va fi un mandat cu multe investiții în județul Suceava, realizabile prin colaborare cu toți primarii din județ și cu sprijinul Guvernului liberal.

Pentru rezultatele obținute mulțumesc tuturor sucevenilor care au avut și continuă să aibă încredere în capacitatea noastră de a dezvolta județul Suceava, pentru creșterea considerabilă a nivelului trai a sucevenilor.”, a transmis Gheorghe Flutur.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate