• Acasa
  • Slider Suceava
  • Flutur anunţă că un nou punct de trecere a frontierei cu Ucraina va fi construit la Siret, pe A 7
Slider Suceava Suceava

Flutur anunţă că un nou punct de trecere a frontierei cu Ucraina va fi construit la Siret, pe A 7

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), ai Direcției Generale a Vămilor (DGV) din cadrul ANAF și cei ai Consiliului Județean Suceava urmează să participe la o videoconferință cu responsabili ucraineni privind înființarea unui nou punct de trecere a frontierei cu Ucraina de la Siret, aferent A7.

„În cadrul documentației tehnice întocmită de CNAIR pentru realizarea rutei rapide Siret-Suceava-Pașcani s-a solicitat viitorului prestator realizarea unui nou punct de trecere a frontierei cu Ucraina în zona Siret.

Din partea Consiliului Județean Suceava l-am desemnat pe vicepreședintele Viorel Seredenciuc să participe la această videoconferință.

Este important pentru că acest punct de trecere a frontierei este unul ce va trebui conectat cu infrastructura rutieră a țării vecine și nu trebuie să uităm că este un punct vamal la intrarea în Uniunea Europeană.”, a precizat Flutur.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate