• Acasa
  • Neamt
  • Finaliştii Festivalului Florile Ceahlăului vor fi anunţaţi pe 21 februarie
Neamt Slider Neamt

Finaliştii Festivalului Florile Ceahlăului vor fi anunţaţi pe 21 februarie

Organizatorii festivalului concurs naţional de muzică populară pentru copii şi tineret Florile Ceahlăului, care se va desfăşura în perioada 13 – 15 martie la Piatra Neamţ, au început înscrierile.

Participarea la manifestarea care a ajuns la cea de-a 32 -a ediţie se poate face pe baza unei fişe, care trebuie descărcată de pe siteul oficial al Festivalului, www.florile.ceahlaului.culturaneamt.ro.

Organizatorii manifestării – Consiliul Judeţean Neamţ şi Centrul pentru Cultură şi Arte Carmen Saeculare – anunţă că nu se pot înscrie în concurs cei care au obţinut premiul 1 sau trofeul Festivalului la o ediţie anterioară, excepţie făcînd concurenţii care optează pentru altă categorie de vîrstă decât cea la care au obţinut distincţia.

Festivalul se desfăşoară pe două secţiuni : canto tradiţional românesc și instrumente populare ( vioară, acordeon, ţambal, clarinet, trompetă, fluier, cobză și nai ).

Finaliştii vor fi anunţaţi pe data de 21 februarie.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate