Image default
Botosani

Femeie amendată pentru câinele agresiv

Un câine agresiv a atras atenția unui echipaj de jandarmi în această dimineață pe strada Dragoș Vodă din municipiul Botoșani.
Jandarmii au intervenit pentru a îndepărta potențialul pericol la adresa trecătorilor și l-au identificat pe proprietarul acestuia, care îl lăsase să iasă din curte, fără să îl supravegheze.
Dacă bărbatul respectiv a admis că a greșit și a fost sancționat contravențional cu 100 de lei, minimul stabilit de legislația în vigoare pentru fapta săvârșită, nu același lucru îl putem spune despre soția sa.
Femeia a devenit brusc foarte recalcitrantă și a făcut scandal, amenda aplicată în cazul său fiind dublul celei primite de partenerul de viață.
Conform prevederilor legale, lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri constituie contravenție și este sancționată cu amendă de la 100 de lei la 500 de lei.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate