Image default
Iași

Fabrica de Fum a câștigat premiul oferit de Viva FM, la Târgul Agralim (22 septembrie 2018)

Sâmbătă, 22 septembrie, Viva FM a sărbătorit a X-a ediție a Târgului pentru fermieri Agralim împreună cu producătorii locali prezenți la eveniment.
 
În cele patru ore de transmisie Live, am povestit cu fiecare invitat în parte despre produsele locale și despre beneficiile acestora asupra sănătății organismului nostru, dar și impactul pe care îl aduc comunității din care facem parte. Am stat de vorbă cu administratorii de la Capra Noastră, Pofta Focului, Fabrica de Fum, Remediu Plant, Legume de acasă, Cămara de la Dunăre, Cozonacii Niculina, Marcel, și astfel am aflat povestea din spatele fiecărui brand.
Pentru că susținem și încurajăm consumatorii să aleagă serviciile și produsele locale, în cadrul Festivalului pentru Micii Producători, am organizat o tombolă la care s-au înscris producătorii locali, premiul constând în servicii de promovare în valoare de 1000 de euro, la radio Viva FM. De asemenea, venim în sprijinul producătorilor locali și cu proiectul regional, inițiat de Viva FM, ”Produse locale pentru localnici.”
Fabrica de Fum este câștigătorul premiului oferit Viva FM. Felicitări!
Fabrica de fum este o afacere de familie, căreia i-au pus bazele care doi antreprenori curajoși, Paul Ioan și Lungu Marius, animați de dorința de a oferi ieșenilor produse care păstrează gustul tradițional, cât mai natural, prin care să reînvie în amintirea lor savoarea preparatelor din gospodăria bunicilor. Ei cred că produsele tradiționale își pot găsi o clientelă fidelă, dacă marfa este de calitate și are un preț acceptabil, iar pe acest principiu își conduc afacerea. Standardele de calitate pe care le respectă, materia primă proaspătă, pe care o achiziționează de la abatoare locale autorizate, condimentele de cea mai bună calitate, naturale, pe care le aduc tocmai din Austria, sunt doar câteva dintre punctele tari, pe care se bazează succesul acestei afaceri.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate