• Acasa
  • Iași
  • Expoziţie dedicată Zilei Mondiale a Radioului, la BCU Iaşi
Iași Slider Iasi

Expoziţie dedicată Zilei Mondiale a Radioului, la BCU Iaşi

Cu ocazia Zilei Mondiale a Radioului, aniversată pe data de 13 februarie, Serviciul Relații cu Publicul și Împrumut Interbibliotecar al Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” Iași organizează, în spațiul expozițional, de la etajul I al sediului central, expoziția bibliografică „Ieri și azi despre Radio. 100 de ani de Radio Public în lume„.

Deschiderea oficială a expoziției va avea loc joi, 13 februarie, la ora 13.00, la etajul I al sediului central al bibliotecii, în prezența Claudiei Crăcăleanu, manager Radio Iași. Doritorii vor putea vedea expoziție până pe 19 februarie.

Aceasta cuprinde cele mai reprezentative publicaţii din colecţiile bibliotecii având ca temă radioul, la care se adaugă câteva CD-uri și albume. Expoziţia este întregită de colaje de fotografii şi articole însoțite de texte explicative, din diferite domenii de interes radiofonic, precum: istoria radioului, Radio Europa Liberă – Radioul în timpul comunismului, Radio România, Radio Moldova – Radio Iași, teatrul radiofonic.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate