Image default
Iași

Expoziția „Portrete în Balcani: Rădăcini postmoderne”, la Palatul Culturii Iași, începând de mâine

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași anunță lansarea expoziția de artă contemporană „Portrete balcanice: rădăcini postmoderne“. Expoziția face parte din Festivalului de Artă Balcanică și va putea fi vizitată la Palatului Culturii, pe 27 și 28 iunie, și în Grecia, la Muzeul Național de Viață și Etnografie al Macedoniei și Traciei din Salonic, în perioada 1 – 15 septembrie.

Vernisajul expoziției „Portrete balcanice: rădăcini postmoderne“  va avea loc joi, 27 iunie, ora 12.00, la Muzeul de Artă de la Palatul Culturii din Iași. Curatorii expoziției: Andreea Foanene (România), Georgia Kourkounaki (Grecia) și Yorgos Taxiarchopoulos (Grecia).

Festivalul de Artă Balcanică RGB este o nouă entitate specializată în cartografierea creației artistice contemporane a regiunii balcanice. Scopul festivalului este de a configura o rețea de artiști și instituții de artă, care să promoveze dialogul creativ, precum și să urmărească parcursul artelor contemporane balcanice.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Lasa comentariu

*Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate