• Acasa
  • Neamt
  • EON atrage atenția asupra unor falși încasatori care pretind bani de la clienții din mediul rural
Neamt Slider Neamt

EON atrage atenția asupra unor falși încasatori care pretind bani de la clienții din mediul rural

O dată cu intrarea în stare de alertă,  s-au eliminat restricțiile de circulație a persoanelor în inte

Compania EON atrage atenția asupra unor falși încasatori care pretind bani de la clienții din mediul rural, sub pretextul încasării facturilor sau a contravalorii unor servicii.

EON precizează că încasarea facturilor nu se realizează la domiciliul clienților, nici prin angajații săi, nici prin cei ai prestatorilor de servicii.

Facturile pot fi achitate, ca și până acum, online sau în numerar la Pay Point, Pay Zone, Un – Doi Centru de Plăți, Westaco sau prin POS prin scanarea codului de bare de pe factură la toți comercianții acceptați.

Totodată, clienții pot utiliza mijloacele de plată online cu card bancar, transfer bancar, direct debit, internet banking și mobile banking.

Toate aceste modalități de plată sunt fără comision.

Operațiunile de înlocuire, verificare și citire a contoarelor de gaze naturale sau energie electrică sunt realizate numai de către personalul EON sau al prestatorilor de servicii mandatați.

Aceștia pot fi identificați după echipamentul inscripționat cu EON și prin legitimația de serviciu, respectiv prin legitimația de serviciu și împuternicire.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate