• Acasa
  • Iași
  • „Eminescu să ne judece”, sâmbătă, în Parcul Copou
Iași Slider Iasi

„Eminescu să ne judece”, sâmbătă, în Parcul Copou

Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iași organizează evenimentul „Eminescu să ne judece”, care va avea loc în Parcul Copou. Evenimentul se desfășoară în contextul în care, la data de 15 iunie, se împlinesc 130 de ani de la trecerea în veșnicie a poetului național, Mihai Eminescu.

Evenimentul va începe la ora 17.00, în fața bustului marelui poet.  Un moment poetic, o expoziție de artă plastică, dar și cuvinte despre opera și viața marelui poet fac vor face parte din eveniment. Opera și viața poetului vor fi prezentate publicului de către scriitoarele Livia Iacob și Nina Corcinschi.

Poeziile vor fi recitate de către poeți consacrați precum Nichita Danilov, Cassian Maria Spiridon, Horia Zilieru, actrița Laura Bilic și câțiva tineri poeți de pe ambele maluri ale Prutului, iar expoziția de artă plastică, cu titlul „Palimpsest” va cuprinde lucrări ale artiștilor plastici ieșeni de renume, printre care Traian Mocanu, Constantin Tofan, Zamfira Bîrzu, Felix Aftene, Valentina Druțu, Sabin Driceanu, Gabriela Drinceanu și tânărul absolvent Alexandru Burlacu.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Lasa comentariu

*Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate