Image default
Neamt

Echipă mobilă pentru vaccinarea anti COVID a persoanelor netransportabile

Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei Piatra-Neamţ a anunţat că a devenit funcţională echipa mobilă pentru vaccinarea anti COVID a persoanelor netransportabile.

Echipa mobilă își are sediul pe strada Baltag, nr. 8.

Această echipă mobilă face parte din Centrul de vaccinare fix din cadrul Pieței Centrale Agroalimentare și este compusă din un medic coordonator, 2 asistenți medicali și un registrator medical.

Echipa mobilă de vaccinare asigură activitățile specifice pentru cele 6 centre sociale rezidențiale și de zi aflate în subordinea Direcției de Asistență Socială, precum și pentru persoanele imobilizate sau nedeplasabile, aflate la domiciliu, în municipiul Piatra Neamț.

De asemenea, este functional centrul de vaccinare fix de la Liceul Alexandru Ioan Cuza, unde se vaccinează 60 persoane pe zi, iar vaccinul utilizat este cel de la AstraZeneca.

Programările se fac prin intermediul platformei programare.vaccinare-covid.gov.ro, prin medicul de familie sau curant sau la numărul unic 021.414.44.25.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate