Image default
Suceava

DSP Suceava: „Sunt sloturi disponibile pentru programarea la vaccinare în toate centrele de vaccinare din judeţ”

Direcţia de Sănătate Publică Suceava a anunţat că duminică, 31 ianuarie s-a vaccinat în județul Suceava, împotriva Sars-Cov2, un număr de 340 de persoane.

Distribuția pe centre de vaccinare este următoarea:

– Spitalul Județean Suceava – 95

– Spitalul Municipal Rădăuti – 59

– Spitalul Municipal Fălticeni – 48

– Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc – 48

– Spitalul Orășenesc Gura Gumorului – 84

– Spitalul Orășenesc Siret – 6.

Până în momentul de față, în total, în județul Suceava s-au vaccinat împotriva Sars-Cov2 17.040 de persoane cu doza I si 1.770 de persoane cu doza a II-a.

Pentru data de 1 februarie, pe raza judetului Suceava s-au inscris 502 persoane cu vârsta peste 65 ani, persoane cu boli cronice, indiferent de vârstă, în vederea vaccinării împotriva Sars-Cov2.

În judeţul Suceava pentru următoarele 7 de zile zile a fost programat pentru vaccinare impotriva Sars_Cov2 un număr de 3.168 persoane, sloturi disponibile pentru programarea la vaccinare existând în toate centrele de vaccinare din judeţ.

„Reamintim că programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii, cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la momentul respectiv.”, au precizat reprezentanţii DSP Suceava.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate