Image default
Suceava

DSP Suceava: Până la sfârşitul lunii februarie se programează pentru vaccinare împotriva Sars-Cov2 doar pentru doza a II-a

În cursul zilei de joi, 4 februarie, s-a vaccinat în județul Suceava, împotriva Sars-Cov2, un număr de 269 de persoane (76 cu doza I si 193 cu doza a II-a).

Distribuția pe centre de vaccinare:

– Spitalul Județean Suceava – 102

– Spitalul Municipal Rădăuti – 95

– Spitalul Municipal Falticeni – 18

– Spitalul Orășenesc Gura Gumorului – 42

– Spitalul Orășenesc Siret – 12.

Până în momentul de față, în total, în județul Suceava s-au vaccinat, împotriva Sars-Cov2, 17.582 persoane cu doza I si 2.914 persoane cu doza a II-a.

Pentru data de 5 februarie, pe raza judetului Suceava s-au inscris 191 persoane (dintre care 36 pentru rapel) cu vârsta peste 65 de ani, persoane cu boli cronice, indiferent de vârstă, in vederea vaccinarii impotriva Sars-Cov2.

„Reamintim că programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii, cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la momentul respectiv. Deoarece cantitatea de vaccin este limitată la nivel national, până la sfârşitul lunii februarie se programează pentru vaccinare doar pentru doza a II-a.”, a precizat Direcţia de Sănătate Publică Suceava.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate