Image default
Suceava

Drumurile județene din zona Mălini şi Slatina sunt modernizate

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat lucrările de modernizare executate la drumul județean care leagă zona Mălini-Slatina de Găinești, pe traseul spre Mănăstirea Slatina, drumul județean fiind modernizat de Consiliul Județean Suceava, cu 5 milioane de euro de la Guvernul României.

Traseul are o lungime de 12,3 kilometri și pe el vor fi construite patru noi poduri și 29 de podețe, iar un pod va fi reabilitat.

Se va lărgi și platforma drumului la 8 metri, din care 6,5 metri carosabil și se vor turna două straturi de asfalt, se vor realiza 2,5 kilometri de ziduri de sprijin și 10 kilometri de șanțuri.

Flutur a menționat că sunt peste 50 de drumuri laterale care vor fi racordate şi că această modernizare deschide zona spre dezvoltare turistică, traseul Găinești-Slatina având un potențial turistic extraordinar”.

Gheorghe Flutur a mai spus că procesul de modernizare a drumurilor județene din județul Suceava continuă, fiind deschise șantiere la Boroaia, Vulturești, Hârtop, Mușenița, Pleșa, Mănăstirea Humorului, Hordoniceni, Satu Mare şi pe Rarău.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate