Image default
Rădăuți Suceava

Donație de materiale de protecție și de produse de igienă la Spitalul Rădăuți, prin Asociaţia pentru Relaţii Comunitare România

„O nouă donație de materiale de protecție și de produse de igienă a ajuns la Spitalul Rădăuți, mulțumită prietenilor de la Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (ARC) România”, anunţă AsociaţiaRădăuţiul Civic.

Un întreg palet cu produse de igienă (detergent, săpun) pentru secțiile spitalului a fost recepționat, iar voluntarii noștri au donat și 100 de combinezoane autoclavabile.

La această donație se adaugă și 500 de măști FFP2 și 52 de perechi de ochelari profesionali pentru cei aflați în linia întâi trimise tot de ARC România.

„Vă mulțumim din suflet și mulțumim voluntarilor care ne-au ajutat ca aceste produse să ajungă acolo unde este nevoie de ele: Dana Haiura, Alexandru Raducu Ionesi, Alex Gh și Matei Claudiu Balean.”, precizează Aociaţia Rădăuţiul Civic.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate