Image default
Suceava

„Dezvoltarea politicii forestiere din România”, proiect derulat de Facultatea de Silvicultură din cadrul Universității Ștefan cel Mare Suceava

Facultatea de Silvicultură din cadrul Universității Ștefan cel Mare Suceava a implementat proiectul Dezvoltarea politicii forestiere din România, care a urmărit elaborarea unei viziuni și a unui set de principii care să stea la baza unei noi politici forestiere naționale.

Proiectul coordonat de conferențiar univ.dr.ing. LIVIU NICHIFOREL menționează că “această carență este reflectată într-o evidentă tensiune socială, implicând toate grupurile interesate și afectate de gestionarea pădurilor: proprietari privați, administrație silvică de stat și privată, firme de exploatare și industrializare, organizații de protecția mediului și societatea civilă”.

Proiectul derulat de universitarii suceveni s-a concretizat în elaborarea documentului Viziune și principii de dezvoltare a politicii forestiere 2020 – 2030.

Documentul a fost supus unui proces de consultare și dezbatere publică, la care au luat parte 29 de organizații și 31 de specialiști din diferite organizații de profil.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate