Image default
Fălticeni Suceava

Dezbatere publică la Fălticeni, pentru actualizarea Regulamentului de stabilire a normelor de bună gospodărire pe teritoriul municipiului

Primăria Municipiului Fălticeni a lansat, în cursul zilei 12 ianuarie 2021, procedura de dezbatere publică a proiectului de act normativ: “Actualizarea Regulamentului pentru stabilirea normelor de bună gospodărire pe teritoriul municipiului Fălticeni”.

Dezbaterea publică a fost solicitată de Asociaţia pentru Protecţia Animalelor „Şi ei au dreptul la viaţă” din Fălticeni.

Evenimentul va avea loc în data de 20 ianuarie 2021, ora 11.00, în sala „Iorgu Radu” a Primăriei Fălticeni, aflată la adresa str. Republicii, nr. 13.

Persoanele interesate să prezinte verbal propunerea lor în cadrul dezbaterii publice vor avea la dispoziție 10 minute pentru prezentare. Aceste persoane sunt rugate să se înregistreze online, utilizând formularul de pe site-ul falticeni.ro
(http://falticeni.ro/transparenta/cerere_particip_dezbatere.htm ) sau direct la registratura Primăriei Fălticeni, holul principal, între orele 8.00-16.00.

Accesul persoanelor la dezbaterea publică este permis în limita locurilor disponibile în sală, cu respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 .

Documentația aferentă proiectului de act normativ poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, la linkul http://falticeni.ro/transparenta.php sau la sediul instituției – str. Republicii, nr. 13 (avizier).

Proiectul de act normativ se poate obține în copie, pe bază de cerere depusă la registratură.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate