• Acasa
  • Suceava
  • De pe 15 iulie se opreşte furnizarea apei calde în municipiul Suceava
Slider Suceava Suceava

De pe 15 iulie se opreşte furnizarea apei calde în municipiul Suceava

S.C. Thermonet S.R.L., operatorul serviciilor de transport, distribuție și furnizare a energiei termice, va proceda, începând cu 15 iulie, la sistarea furnizării apei calde în municipiul Suceava.

Decizia a fost luată în vederea efectuării lucrărilor de revizii, mentenanță și reparații anuale programate, acțiuni menite să pregătească desfășurarea în condiții optime a furnizării de agent termic pentru sezonul de încalzire 2019-2020.

Astfel, în perioada luni, 15 iulie – duminică, 21 iulie apa caldă va fi oprită în cartierul Burdujeni, iar în perioada, luni, 15 iulie – duminică, 28 iulie, în celelalte cartiere ale municipiului Suceava.

“Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că salariații Thermonet SRL vor acționa cu responsabilitate maximă pentru a ne încadra în termenele anunțate! Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis Directorul General al societăţii, Mugur Ovidiu Corlățan.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Lasa comentariu

*Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate