Image default
Neamt

De la jumătatea lunii, lucrări de reparaţii pe mai multe străzi din municipiul Piatra-Neamţ

După data de 15 martie, societatea Publiserv va începe lucrările de reparaţii pe o serie de străzi din municipiul Piatra-Neamţ.

Angajaţii societăţii subordate municipalităţii au reparat cu beton drumurile din zona Pieţei 22 Decembrie şi de pe Bulevardul Decebal şi vor efectua lucrări similare pe străzile General Dăscălescu, Mărăţei, Veseliei, Aleea Plaiului, Mureş, Moldovei, Olteniei, Ozana și Mihail Sadoveanu.

Pe strada Cetatea Neamţului va fi refăcut trotuarul din zona grădiniţei, iar pe 1 Decembrie va fi refăcut trotuarul din faţa blocurilor B4 – B6.

Lucrări de reparaţii cu asfalt au fost făcute pe strada Izvoare și vor fi realizate şi pe Fermelor – în zona spălătoriei.

Va fi refăcut covorul asfaltic pe străzile Pictor Grigorescu, Costache Negri, Griviţei şi Lunca Bistriţei, în timp ce pe strada Schitului se va reface drumul cu refuz de freză.

Pe strada Dimitrie Bolintineanu va fi montat un parapet de siguranţă, în alte zone ale oraşului urmând să fie refăcute marcajele longitudinale şi transversale.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate