Image default
Rădăuți Suceava

Dante Botoșani – CSM Bucovina Rădăuți 1-3, în Liga a III-a de fotbal

CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI are un parcurs excelent în noua ediție de campionat a Ligii a treia la fotbal.

După ce marți a învins într-un meci restanță pe CSM PAȘCANI cu un 6 la 0, rădăuțenii s-au deplasat la Dorohoi, pentru a o întâlni pe DANTE BOTOȘANI, într-un meci contând pentru etapa a șasea.

Elevii lui Iulian Ionesi au reușit a patra victorie consecutivă după un joc foarte bun practicat pe Stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

Pe o vreme mohorâtă, fotbaliștii rădăuțeni au început în forță disputa de la Dorohoi.

În minutul 11′ al întâlnirii, atacantul Bucovinei Rădăuți, Ionel Stoian deschide scorul în urma unei execuții de finețe cu latul din 8 metri, fără mari speranțe pentru goalkeeper-ul Dascălu!

Rădăuțenii aveau să domine meciul în continuare și în minutul 25′ al primei părți, în urma unei lovituri de la colț executate excelent de Stoian, mingea este scăpată din mâini de portar, balonul fiind urmărit excelent de Ciobanu R., care din 4 metri duce scorul la 0-2!
Gazdele de la DANTE BOTOȘANI revin în joc în minutul 40′ când atacantul Merticariu trimite mingea în plasa porții apărate de Puianu, stabilind astfel scorul pauzei : Dante Botoșani – CSM Bucovina Rădăuți:1-2!

După pauză, gazdele au dominat teritorial partida, fără a pune însă în pericol real poarta apărată de Puianu. Tot rădăuțenii au avut două mari ocazii prin Stoian și Ciobanu Robert ce aveau să anunțe golul trei venit în minutul 83′, când în urma unei faze fixe mingea ajunge în suprafața de pedeapsă, de unde Florescu, cu un șut puternic, duce scorul la 1-3, scor ce avea să fie și scorul final al meciului!

După acumularea acestor 3 puncte, Bucovina Rădăuți face un total de 12 și urcă pe poziția a treia în clasament, chiar înaintea derby-ului etapei a VII-a, de săptămâna viitoare, în compania Șomuzului Fălticeni de pe Stadionul „Municipal” din Rădăuți!

CSM Bucovina Rădăuți a început partida în următoarea formulă: PUIANU, COAJĂ, FLORESCU, CHIRILESCU, ANTONESEI, BEJENAR, DĂNILĂ, PLĂMADĂ (CPT), STROE, STOIAN, CIOBANU R.

Au mai intrat : VATAMANIUC,COROAMĂ, IRIMESCU, NISTOR și CIOBANU E.

La finalul sezonului, primele două clasate în serie se vor califica în semifinalele play-off-ului de promovare în Liga a II-a, în vreme ce ultimele două clasate vor retrograda în ligile județene.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate