Image default
Iași

Daniel Şandru, manager interimar al Operei Naţionale Române din Iaşi

Ministrul Culturii l-a numit manager interimar la Opera Naţională Română din Iaşi pe Florin-Daniel Şandru, ca urmare a suspendării contractului de management pentru Beatrice Rancea, acuzată că ar fi delapidat fonduri de la Opera Iaşi şi Opera Bucureşti.

Îmi doresc ca acest interimat să aducă un dialog mai bun între angajaţii Operei, dar şi o mai eficientă administrare a atribuţiilor manageriale. Noul manager interimar are experienţa necesară pentru a gestiona într-un timp destul de scurt provocările sesizate de cele 2 controale efectuate de către corpul de control la această instituţie şi să se asigure că, prin intermediul departamentului artistic, publicul ieşean, şi nu numai, se bucură de producţii culturale la cel mai înalt nivel”, a declarat Gheorghiu.

El a suspendat miercuri, 3 martie, contractul de management al lui Beatrice Rancea, ca urmare a instituirii de către DIICOT a măsurii controlului judiciar asupra acesteia în dosarul în care este cercetată penal privind nereguli financiare la Opera din Iaşi cu un prejudiciu estimat la 5 milioane.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate