Image default
Suceava

Cuşnir (PSD): Ion Lungu aruncă pe piață sondajele disperării

Dan Ioan Cuşnir, candidatul PSD pentru funcţia de primar al Sucevei, a remarcat că, „în ultima perioadă, în mediul sucevean au circulat mai multe așa-zise sondaje de opinie referitoare la alegerile din 27 septembrie. Cifrele vehiculate n-au nici o bază științifică pentru simplul motiv că nu a fost făcut, în realitate, nici un sondaj. De altfel, nici o casă de sondare n-a fost invocată vreodată.”

Cuşnir a observat şi fatul că aceste sondaje sunt contradictorii: „într-un ”sondaj”, candidatul Sinescu se află pe locul al doilea în ceea ce privește intenția de vot, în alt ”sondaj”, se află pe același loc candidatul Băișanu. Cifrele aruncate în mediul sucevean ignoră cu desăvârșire ierarhia partidelor politice, punând pe locuri eligibile candidați proveniți de la partide fără bază electorală. Există totuși și un element comun: Ion Lungu se află mereu pe primul loc.”

„Nu e greu să ne dăm seama că aceste așa-zise sondaje au o singură sursă: Ion Lungu, și un singur scop: de a manipula electoratul sucevean. Ion Lungu știe din cercetările sociologice realizate științific, pe care le ascunde în sertar, că singurul său concurent este candidatul PSD, Dan Ioan Cușnir. Acest lucru este cât se poate de firesc, având în vedere că PSD este un partid puternic, mult mai bine situat în sondaje decât ProRomânia, PMP, USR sau PPUSL. În plus, campania mea este deschisă și intensă, adresată tuturor sucevenilor. Distribuind aceste fake-uri, Ion Lungu vrea să ducă în eroare electoratul, prezentându-mă ca pe un candidat lipsit de șanse.”, a spus Cuşnir.

„Nu e prima dată când Ion Lungu face asta. La fiecare scrutin, el își alege contracandidați de paie, cărora le distribuie rolul de învinși. Deunăzi, unul dintre ei a fost pus să mă hărțuiască. De ce?, dacă mă aflu, conform ”sondajelor”, undeva în capătul listei? Sucevenii cunosc deja manevrele prin care Lungu sabotează democrația și competiția electorală. Sondajul de opinie este una dintre ele.

Știu, Ion Lungu se teme de mine. Are și de ce, pentru că de 8 ani sunt singurul care m-am luptat cu el. De 8 ani demasc lucrurile facute prea tarziu, prea putin si de cele mai multe ori gresit.

Sondajele realizate științific nu mint, iar în aceste sondaje el coboară pe tobogan cu o viteză îngrijorătoare. Așa-zisele lui sondaje nu sunt de fapt fake-uri, ci iluziile disperării.”, a declarat candidatul PSD la Primăria Suceava.

El i-a rugat pe suceveni să conştientizeze faptul că orice vot dat altui contracandidat în afară de Dan Ioan Cuşnir este de fapt un vot dat lui Ion Lungu:

„De fapt, aceste alegeri într-un singur tur de scrutin au doar 2 candidaţi la funcţia de primar: Dan Ioan Cuşnir şi Ion Lungu. Îi rog pe toţi cei peste 70% dintre Suceveni care doresc schimbare să dea utilitate votului lor, să conştientizeze faptul că orice vot dat altui contracandidat în afară de Dan Ioan Cuşnir este de fapt un vot dat lui Ion Lungu.

Împreună vom produce schimbarea de mentalitate în administraţia Sucevei. Împreună vom reconstrui Suceava un oraş de succes. Împreună pentru că întotdeauna NOI este mai puternic şi mai important decât eu.”

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate