Image default
Suceava

Cursă aeriană Suceava – Viena de pe Aeroportul Suceava, începând cu 3 iulie

„Încep să prindă contur acțiunile Consiliului Județean Suceava de promovare economică și turistică a județului Suceava atât în Austria cât și în alte capitale europene”, transmite președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

Compania aeriană Wizz Air va deschide din 3 iulie cursa Suceava-Viena cu două zboruri pe săptămână, luni și vineri, cu plecare de la ora 18:50 de la Viena și aterizare la ora 21:20 la Suceava și plecare de la Suceava de la ora 21:55 și aterizare la Viena de la ora 22:30.

Cursa va fi operată cu avioane Airbus A 321 cu 230 de locuri.

Flutur salută această decizie a Wizz Air, mai ales că Viena este un important aeroport cu conexiuni în toată lumea.

Viena este cea de a șasea destinație externă de pe Aeroportul Suceava.

„Îmi exprim încrederea că Terminalul 2 va fi finalizat la data când se va operaționaliza cursa Suceava-Viena.

În primele două săptămâni ale acestui an Aeroportul Suceava a avut de 17.687 pasageri.

Încep să prindă contur acțiunile Consiliului Județean Suceava de promovare economică și turistică a județului Suceava atât în Austria cât și în alte capitale europene.

Anul trecut o delegație a CJ Suceava a efectuat o vizită la Graz, când s-a discutat și despre posibilitatea unei curse aeriene între Suceava și Austria, care iată că acum prinde contur.

Sper că o bună parte dintre pasageri vor fi și oameni de afaceri. Și nimic nu e întâmplător, mai ales că astăzi am depus la Ministerul Dezvoltării solicitarea de autorizare a Parcului Industrial Bucovina 1 de lângă aeroport.

Continuăm demersurile noastre și pentru alte destinații pentru perioada următoare pe care le vom anunța la timp”, a declarat Flutur.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate