Image default
Botosani

AUDIO Curs de dezvoltare a creativității, în aer liber

Zeci de cadre didactice din județul Botoșani participă la cursurile de dezvoltare a creativității în cadrul programului ”CreaFuture – Creative Workforce for Cross-Border Future – Forță de muncă creativă pentru un viitor transfrontalier”.

Proiectul lansat în mediul online la finele lunii trecute a intrat în perioada de implementare.

Este vorba despre un proiect transfrontalier între România (Botoșani) și Ucraina (Cernăuți) care se va derula pentru o perioadă de 12 luni, cu un buget aprobat de UE în valoare totală de 220.197 euro.

Beneficiarul programului este Asociația B-Right Media din Botoșani care îi are ca parteneri în această provocare inedită pe: Centrul Bucovinean de Artă pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Româneşti Cernăuţi, Casa Corpului Didactic Botoșani și Liceul de Arta nr. 5 din Cernăuți.

Luni, 27 iulie 2020, a început prima serie a cursului organizat în cadrul proiectului, cu participarea a 20 de cadre didactice de la Botoșani, care s-au înscris în prima serie.  A a doua serie, cu aceeași participare, va fi cursată la începutul lunii septembrie.

Amănunte, ne oferă consilierul  de dezvoltare personală, Raluca Balascau:

 

 

 

Cursurile se desfășoară până pe 31 iulie 2020, în fiecare zi în intervalul 12:00 – 18:00.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate