Image default
Suceava

CSU Suceava – CSM Focșani, astăzi, în Liga Naţională de Handbal

Astăzi, de la ora 17.30, Clubul Sportiv Universitar din Suceava va primi replica formației CSM Focșani, în cadrul etapei a XII-a a Ligii Zimbrilor.

Meciul va putea fi vizionat în direct pe SportSv.ro.

Înaintea întâlnirii, Bogdan Șoldănescu – antrenor secund CSU din Suceava, a declarat:
„Ne aflăm înaintea unui meci greu și important pentru noi. Dorim să ieșim cât mai repede din zona periculoasă a clasamentului și pentru asta avem nevoie de cele trei puncte în confruntarea cu Focșaniul. Sunt încrezător că băieții vor aborda jocul cu aceeași atitudine și determinare ca în precedenta partidă de campionat cu Steaua. Nu cred că poate fi considerată o surpriză o eventuală victoria a noastră în confruntarea cu formația vrânceană, pentru că dispunem de un lot valoros, echilibrat pe posturi. Am pierdut în acest sezon trei meciuri la un singur gol diferență, cu adversari mai bine cotați, precum Minaur, CSM București și Steaua, iar cu acele puncte ne-am fi aflat acum lângă CSM Focșani în clasament”.

Adrian Tîrzioru – inter stânga:
„Știm că CSM Focșani este un adversar puternic, așa că suntem hotărâți să intrăm pe teren și să dăm totul. Sper să reușim să reușim să ne impunem jocul și să obținem victoria mult dorită”.

Darius Makaria – portar:
„Avem un singur gând înaintea acestui meci, victoria! Pentru a izbuti ce ne-am propus este însă obligatoriu să fim atenți și concentrați pe toată durata partidei. Au mai fost jocuri în care am jucat bine și am avut șansa noastră, însă din păcate punctele au rămas la adversari”.

Conform normelor sanitare în vigoare, partida se va juca fără spectatori.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate