Image default
Rădăuți Suceava

CSM Bucovina Rădăuți – CSM Pașcani 7-0, în Liga a III-a de fotbal

Sâmbătă, 16 noiembrie, pe Stadionul Municipal din Rădăuți, echipa locală CSM BUCOVINA a întâlnit, în cadrul etapei a treisprezecea a ligii a treia la fotbal, lanterna roșie a seriei întâi, CSM PAȘCANI.

Bucovinenii, conduși de pe bancă de Dorin Goian și Daniel Bălan, au tratat serios partida, nedându-le nici o șansă tinerilor fotbaliști din Pașcani pe care i-au dominat tot meciul, avănd să câștige la scor!

Rădăuțenii aveau să înceapă perfect meciul, deschizând scorul încă din minutul 2, prin Stoian.

După alte paisprezece minute, același Stoian avea să ducă scorul la doi la zero.

Cu Butnariu titular în premieră între buturi şi cu Busuioc în primul unsprezecea din primul minut, antrenorii rădăuțeni mai operează rapid două schimbări introducându-i și pe Țapu și Coroamă. pentru a avea jocuri în picioare.

De altfel, Țapu avea să își treacă numele pe lista marcatorilor în minutul 37, când avea să ducă scorul la trei la zero.

Scorul pauzei a fost stabilit de unul din juniorii talentați ai Bucovinei Rădăuți, Liviu Busuioc, care transformă o lovitură de la 11 metri obținută de Plămadă, în minutul 43.

Partea secundă a început la fel ca și prima cu fotbaliștii rădăuțeni la conducerea jocului șim după câteva mari ocazii ratatem Țapu avea să facă dubla în minutul 65 și să ducă scorul la cinci la zero!

Zece minute mai târziu, golgheterul echipei, Ionuţ Plămadă, avea să-și treacă și el numele pe lista marcatorilor, cu o superbă lovitură de cap!

Scorul final avea să fie stabilit în minutul 90, prin Alecsandru, care stabilea astfel scorul final: CSM Bucovina Rădăuți – CSM Pașcani: 7-0 !

În următoarea etapă, care va avea loc vineri, 22 noiembrie , Bucovina Rădăuți se va deplasa la Galați, unde va înfrunta Dunărea de Jos, urmând mai apoi ca pe data de 30 noiembrie, să întâlnească la Rădăuți, în derby-ul județului și al campionatului, Foresta Suceava!

De remarcat faptul că și la acest meci au asistat câteva sute de spectatori iar micuța și inimoasa galerie a rădăuţenilor şi-a încurajat favoriții pe toată durata meciului!

Bucovina Rădăuți a început partida în următoarea formulă : BUTNARIU – ALECSANDRU – ANTONESEI – MIHĂEȘ – COAJĂ – VITU (CPT) – SAHLEAN – UNGURIANU – BUSUIOC – PLĂMADĂ – STOIAN. Au mai intrat : ȚAPU, COROAMĂ, CIOBANU și DĂNILĂ.

Antrenori: Dorin Goian, Daniel Bălan și Marius Lup.

Foto : Cristian Plosceac

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate