Image default
Rădăuți Suceava

CSM Bucovina Rădăuți – CSM Focșani 4-1 , în Liga a III-a la fotbal

Sâmbătă, 19 octombrie, în cadrul etapei a IX a a Ligii a III-a de fotbal, Seria I, CSM Bucovina Rădăuți a întâlnit, pe Stadionul „Municipal” din Rădăuți, formația CSM Focșani 2007.

Pe o vreme ideală pentru un meci de fotbal, cu un public călduros, care şi-a susținut permanent favoriții, cele două echipe au oferit un spectacol pe măsură!

Fotbaliștii Bucovinei Rădăuți au fost vioara întâi a acestui meci, oferind spectarilor un joc frumos, în viteză și cu multe faze de poartă.

De altfel, gazdele aveau să înceapă în forță și să deschidă rapid scorul, în minutul 7 al meciului, prin Ionuț Plămadă, care a înscris la colțul scurt.

După deschiderea scoruluif otbaliștii rădăuțeni au continuat să dețină posesia balonului dar și oaspeții au început să îsi creeze ocazii la poarta apărată de Zvoronciuc!

În minutul 33, oaspeții aveau să restabilească egalitatea prin Jurj, care a reluat în poartă din doi metri după ce în prealabil portarul radautean respinsese în față o lovitură de cap a unui jucător al Focşaniului.

Golul primit nu avea să îi descumpănească pe fotbaliștii rădăuțeni, care au ripostat imediat și, după două șanse ratate, aveau să facă doi la unu după doar două minute, prin Stoian!

Doi la unu pentru CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI avea să fie scorul la pauză.

Repriza secundă a început la fel, cu fotbaliștii rădăuțeni în prim plan, elevii lui Goian și Bălan reușind să mai înscrie încă de două ori!

Mai întâi, în minutul 56, Stoian avea să-și treacă în cont dubla, iar în minutul 67 Ungurianu este faultat în suprafața de pedeapsă, iar Iosif Netbai transformă penalty-ul și stabilește scorul final, 4 la 1 pentru BUCOVINA RĂDĂUȚI!

În urma acestui rezultat. CSM Bucovina Rădăuți,ocupă poziția a 3 a în clasament, la 2 puncte distanță de ocupanta locului secund, CSM Ceahlăul Piatra-Neamț și la 8 lungimi de undă de liderul Aerostar Bacău!
În următoarea etapă CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI, va juca vineri 25.10, începând cu orele 15:00 pe Stadionul din Dorohoi cu FC BOTOȘANI II.

CSM Bucovina Rădăuți a început partida în următoarea formulă : ZVORONCIUC – ALECSANDRU – ANTONESEI – MIHĂEȘ – COAJĂ- VITU (cpt) – SAHLEAN – UNGURIANU – PLĂMADĂ – NETBAI – STOIAN. Au mai intrat : COROAMĂ,BEJENAR, ȚAPU și IONESI.

Antrenori: Dorin Goian, Daniel Bălan și Marius Lup

Foto: Cristian Plosceac

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate