Image default
Botosani

Costel Șoptică: „Decizia Ministrului Sănătății este una cât se poate de corectă și necesară”

„Spitalul Județean are nevoie de o conducere coerentă și capabilă să gestioneze situația critică în care se află unitatea spitalicească, iar în acest moment decizia Ministrului Sănătății este una cât se poate de corectă și necesară pentru județul Botoșani.” a  declarat astăzi senatorul PNL Costel Șoptică, imediat după ce ministrul a emis ordinul de înlocuire a managerului celei mai mari unități medicale din județ.

„În urma tuturor demersurilor făcute la nivelul Guvernului și Ministerului Sănătății prin care am atras atenția asupra managementului defectuos care situează la ora actuală județul Botoșani într-un top în care nu ne-am dorit să fim din cauza numărului mare de persoane infectate cu noul coronavirus, jumătate fiind cadre medicale, astăzi prin Ordin al Ministrului Sănătății, frâiele Spitalului Județean au fost preluate de dr. Radu Malancea.

Pe această cale țin să apreciez faptul că preia o bătălie care nu este deloc ușor de dus, de aceea, îl asigur de tot suportul în așa fel încât situația de criză de la Botoșani să nu degenereze, ci să se creeze un plan de măsuri care limiteze și apoi să stopeze răspândirea coronavirus pe teritoriul județului Botoșani. Doamne ajută!”

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate