Image default
Suceava

Coronavirus Suceava: 158 de pacienţi înregistraţi în spitalele din Suceava şi Rădăuţi

Instituţia Prefectului – Judeţul Suceava a comunicat că, astăzi, 5 iunie 2020, ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, în autoizolare la domiciliu erau 5.429 de persoane, iar în carantină instituționalizată 3 persoane.

Până în prezent, 18.249 de persoane au ieșit din autoizolare şi 3.105 persoane au ieșit din carantină instituționalizată.

Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 21887 de teste.

Conform situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2739 de persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

În ultimele 24 de ore, au fost internate în spitalul județean 4 persoane diagnosticate cu Covid – 10 si externate 69 de persoane, nefiind înregistrat niciun caz în rândul personalului medical.

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 406 pacienți, dintre care 123 pacienți Covid-19, un număr de 9 pacienți fiind internați la Secția ATI, iar la nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 35 de pacienți Covid-19 și 21 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

În cursul zilei de 4 iunie 2020 poliţiştii au desfăşurat activități in context Covid 19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse 6.137 de persoane și 34 de societăți comerciale.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate