• Acasa
  • Botosani
  • CORNISA AquaPark & Sport prezentă la trei târguri de turism
Botosani Slider Botosani

CORNISA AquaPark & Sport prezentă la trei târguri de turism

Anul acesta, Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement – Parcul Regional de Agrement Turistic și Sportiv “Cornișa”, Centrul Național de Informare si Promovare Turistică, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport și-au unit forțele pentru promovarea Botoșaniului ca destinație turistică la cel mai mare târg de turism al României de la Romexpo, București.

Participarea comună a celor trei instituții pentru promovarea Botoșaniului ca destinație turistică a fost un plus pentru dezvoltarea și diversificarea ofertei turistice.

Anul acesta CORNISA AquaPark & Sport a fost prezentă la trei târguri de turism:

13-16 februarie – Târgul de Turism „TOURISM.LEISURE.HOTELS” Chișinău
14-16 februarie – Târgul de Turism “TOURISTICA” Cluj
20-23 februarie – Târgul de Turism al României, București

Cei 4500 de vizitatori la cele trei târguri au fost cu prepoderență, turiști individuali familii cu copii, studenți ai facultăților cu profil turistic, reprezentanți ai centrelor de informare turistică, agenții de turism, tour-operatori.
Mai multe oficialități au vizitat standul Botoșaniului la cele trei târguri printre care,
Excelența Sa, Ambasadorul României la Chișinău, Ministrul Consilier din cadrul Biroului de Promovare Comercială și Economică a Ambasadei României la Chișinău, Excelența Sa , Ambasadorul Malaeziei in România, Ministrul Secretar de Stat din Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri,reprezentanți ai Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), președintele Agenției Naționale de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC).

Conceptul de amenajare a standului, HAI LA BOTOȘANI! HAI LA CORNIȘA! a fost realizat pornind de la ideea că și Botoșaniul poate fi o destinație turistică care poate concura cu cele mai renumite destinații din țară, având o ofertă turistică completă.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate