Image default
Iași

Continuă modernizarea Spitalului de Recuperare din Iași

Primăria Municipiului Iași continuă programul susținut de investiții la Spitalul Clinic de Recuperare din Iași. Valorile investițiilor, de 703.932,99 lei pentru etajul 3, 703.194,15 lei pentru etajul 4 și, respectiv, 703.194,15 lei pentru etajul 5, au fost aprobate de Consiliul Local la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut. Firma de construcții care a câștigat licitația, SC Inbit AG SRL, are la dispoziție 12 luni pentru a finaliza lucrările.

Din bugetul local al Municipiului Iași pentru acest an este alocată câte o sumă de 300.000 lei pentru fiecare etaj, Spitalul Clinic de Recuperare va contribui, de asemenea, cu câte 100.000 lei pentru fiecare contract, diferențele urmând să fie alocate în cursul anului viitor.

Potrivit reprezentanților Primăriei Iași, în cazul fiecăruia dintre cele trei etaje, toate având suprafața construită de 301 metri pătrați, vor fi făcute lucrări de recompartimentare în vederea adăugării unor grupuri sanitare atât pentru persoane în scaun cu rotile, cât și grupuri sanitare minimale, de înlocuire a tâmplăriei interioare, de refacere a instalațiilor termice, sanitare și a finisajelor astfel încât să corespundă condițiilor de igienă, intimitate și liniște corespunzătoare mediului spitalicesc, precum și lucrări de realizare a instalațiilor de semnalizare și detecție a incendiilor astfel încât spațiile să corespundă din punct de vedere al cerințelor solicitate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate