Image default
Neamt

Consiliul Județean Neamț organizează concurs pentru pasionații de fotografie

Consiliul Județean Neamț organizează ediția de vară a proiectului „Eveniment de fotografie în Neamţ”.

Ediția din acest an se va desfășura în perioada 7-12 august.

Acesta se adresează deopotrivă fotografilor profesionişti și amatori, pasionați de frumusețile naturii și de călătorii. „Scopul proiectului constă în realizarea unui nou portofoliu de fotografii care vor fi utilizate pentru promovarea turistică a judeţului Neamț. Evenimentul le oferă participanților prilejul să cunoască și să promoveze, prin fotografiile lor, cele mai frumoase locuri din zona Neamțului. Persoanele interesate vor lua parte la o excursie de fotografie cu titlu gratuit, în cadrul căreia vor participa la tururile tematice stabilite de organizator, pe parcursul cărora vor fotografia obiective reprezentative și zone de interes turistic ale județului Neamț. Participanții vor avea parte de momente memorabile într-o atmosferă primitoare, specifică zonei Neamțului, de mișcare în aer liber și, bineînțeles, vor împărtăși impresii, momente de încântare și bune practici”, precizează reprezentanţii Consiliului Judeţean Neamţ.

Data limită pentru înscrieri este 12 iulie. Excursia tematică se va desfăşura într-un interval de 6 zile.

Etapa din august se axează pe destinaţii de vacanţă – muzee, arii protejate, mănăstiri sau biserici.

Etapa de toamnă, din octombrie, are în prim plan locuri pitoreşti şi arta populară. În ceea ce priveşte etapa de iarnă, aceasta se axează pe obiceiuri de iarnă şi peisaje de poveste. Toate cheltuielile sunt suportae de Consiliul Judeţean Neamţ, condiţia fiind ca participantul să cedeze dreptul de folosinţă gratuită a minimum 150 de fotografii.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Lasa comentariu

*Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate