Image default
Fălticeni Suceava

Concursul de admitere la Şcoala de Jandarmi Fălticeni s-a încheiat

S-a încheiat și ultima probă eliminatorie din cadrul concursului de admitere la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni.

După susținerea probei de examinare medicală, 198 de candidați au fost declarați „admis”, din care 172 de bărbaţi (2 bărbați pe locurile etnie rromă și 2 pe locurile altor minorităţi) şi 26 femei.

Primul candidat admis este din judeţul Botoșani şi a obţinut 82 de puncte la proba scrisă.

Ultimii candidaţi admişi au fost departajaţi după nota obținută la proba scrisă de la limba și literatura română din cadrul examenului de bacalaureat, obţinând toţi 52 de puncte.

Candidaţii declaraţi „admis” se vor prezenta la sediul şcolii în data de 4 mai, până la ora 16.00, cursurile urmând să înceapă pe data de 5 mai 2021.

„Noi așteptăm să-i cunoaștem și le oferim tot sprijinul și întreaga noastră disponibilitate pentru o buna integrare și adaptare la specificul vieții militare!”, au transmis reprezentanţii Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate