Image default
Rădăuți Suceava

Comunitatea „BookHaos Society”, lansată la Rădăuţi

Echipa „Rădăuțiul Civic” anunţă lansarea comunității „BookHaos Society”, o comunitate creată cu scopul promovării lecturii într-o societate dominată de tehnologie.

„În ultimele săptămâni, câțiva colegi dedicați (Tabita, Simina, Naomi și Viorel) au pregătit cu minuțiozitate un proiect de suflet, pornit de la o discuție între membrii echipei „Rădăuțiul Civic” și inspirat de alte modele de succes și experiențe împărtășite de colega noastră, Ana-Maria.

Dacă și tu îți dorești să redescoperi mirosul filelor și să îți stimulezi creativitatea, te așteptăm la prima întâlnire a clubului nostru.

Nimic special: ia o carte și vino în parcul “Bogdan Vodă” (la statuie), unde vom petrece o oră citind, ca mai apoi să realizăm un schimb de idei sub forma unei discuții libere. Întâlnirile sunt alcătuite din două părți, anume: o oră de citit și o oră în care dorim să realizăm un schimb de idei despre conceptele care ne-au impresionat. De asemenea, ești binevenit să ne recomanzi o carte pe care tu o consideri foarte bună.

Prin această acțiune, exprimăm în mod public o trăsătură a unei societăți sănătoase: dorința de a avea oameni erudiți, capabili să ofere o multitudine de semnificații și viziuni asupra paginilor citite. Râvnim să adăugăm comunității în care trăim o culoare diferită față de cea a ecranele telefoanelor smart sau televizoarelor”, au precizat reprezentanţii „BookHaos Society”.

Prima întâlnire va avea loc, sâmbătă, 29 iunie, între orele 14:00 – 16:00, în Parcul „Bogdan Vodă” Rădăuţi.

„Într-o lume de pioni, fii nebunul care citește!”, transmit organizatorii.

– – – – – –

CE E BOOKHAOS SOCIETY?

O comunitate cu scopul promovării lecturii într-o societate dominată de tehnologie. Dacă și tu îți dorești să redescoperi mirosul filelor și să îți stimulezi creativitatea, te așteptăm la prima întâlnire a clubului nostru. Nimic special: ia o carte și vino în parcul “Bogdan Vodă” (la statuie), unde vom petrece o oră citind, ca mai apoi să realizăm un schimb de idei sub forma unei discuții libere.

UNDE?

Ne schimbăm locația frecvent, astfel încât să fim mai vizibili și să acceptăm propunerile participanților.

CÂND?

Întâlnirile vor fi lunare.

CINE?

Acceptăm persoane cu vârsta între 0-100 de ani, care vor să schimbe societatea prin intermediul propriului exemplu. #takeaction

REGULI?

Dorim să oferim cât mai multă libertate membrilor, astfel încât nu impunem un anumit tip de lectură și nu insistăm asupra persoanelor care nu se simt deocamdată confortabil să ia cuvântul în fața unei audiențe. Doar ia o carte și lasă orice dispozitiv electronic (telefon smart/tabletă etc., dar suntem de acord cu un ebook reader) deoparte ca să te poți bucura de ceea ce îți are de oferit cititul.

CUM?

Întâlnirile sunt alcătuite din două părți, anume : o oră de citit și o oră în care dorim să realizăm un schimb de idei despre conceptele care ne-au impresionat. De asemenea, ești binevenit să ne recomanzi o carte pe care tu o consideri un must read.

DE CE AM NEVOIE?

Multă voie bună și entuziasm ! Dacă vrei să iei cu tine lucruri care te fac să te simți confortabil suntem complet de acord atât timp cât respectăm unica regulă menționată mai sus.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate