• Acasa
  • Slider Suceava
  • Compania Ryanair își va extinde portofoliul de zboruri operate de pe Aeroportul Suceava
Slider Suceava Suceava

Compania Ryanair își va extinde portofoliul de zboruri operate de pe Aeroportul Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că, în curând, compania Ryanair își va extinde portofoliul de zboruri directe operate de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava cu încă două destinații.

Compania aeriană va opera zboruri de la Suceava către Roma Ciampino și Milano Bergamo.

„Suceava este un județ sigur atât pentru turiști cât și pentru investitori, iar Bucovina, o destinație care va continua să fie tot mai atrăgătoare, de la zi la zi.

Decizia marilor companii de a deschide noi zboruri reprezintă un semnal puternic privind pregătirea pentru revenirea la normalitate. În tot acest timp și noi, acum pe vremuri grele, ne pregătim pentru vremuri bune.

Urmează să intensificăm ofensiva de promovare a județului Suceava și a brandului Bucovina pentru dezvoltarea turismului, atragerea de investitori și stabilirea de noi conexiuni în ceea ce privește mediul de afaceri.

În ultima perioadă noi companii au anunțat zboruri directe de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava incluzând și multe destinații noi.”, a spus Flutur.

Ryanair va opera zboruri spre Viena începând cu 1 iulie, către Treviso din 4 iunie și spre Rhodos din iulie 2021.

TUI FLY Belgia va înființa cursa Suceava – Bruxelles începând din 16 aprilie 2021.

Compania Blue Air va introduce primele zboruri low-cost Suceava- București cu posibilitatea unor conexiuni către alte destinații cum ar fi Londra – Heathrow, Amsterdam, Bruxelles, Frankfurt, Madrid, Milano Linate, Paris Charles de Gaulle, Munchen, Helsinki, Köln, Larnaca, Malaga, Bologna, Praga, Roma Fiumicino, Stuttgart și Valencia.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate