Image default
Comunicate de presa

Code for Romania

Stirioficiale.ro si Datelazi.ro ofera acum informatii despre campania de vaccinare anti-COVID

https://jurnalmedical.ro/
Informații actualizate zilnic despre evoluția campaniei de vaccinare împotriva COVID – 19 sunt acum disponibile pe stirioficiale.ro și pe datelazi.ro

Începând de astăzi, două dintre soluțiile realizate de Code for Romania pentru ecosistemul COVID-19 includ informații despre evoluția campaniei de vaccinare.

Stirioficiale.ro este actualizat cu toate comunicatele oficiale privind vaccinarea, iar pe Datelazi.ro puteți vedea evoluția numărului de doze administrate, pe zile sau cumulativ.
Portalul Datelazi.ro conține în continuare și informațiile despre evoluția numărului de cazuri (pe zile / categorii de vârstă), incidența pe județe și numărul vindecărilor sau al deceselor.

Datelazi.ro și Știrioficiale.ro, alături de celelalte soluții digitale din ecosistemul COVID-19, sunt realizate pro-bono de voluntarii Code for Romania în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României. Funcționarea acestor platforme depinde exclusiv de conținutul datelor și informațiilor care vor fi furnizate de către Guvernul României.

Soluțiile digitale din ecosistemul dezvoltat de Code for Romania Task Force în parteneriat cu Guvernul României prin Agenția de Digitalizare a României sunt:
1. StiriOficiale.ro (http://www.stirioficiale.ro) este platforma de comunicare oficială a Guvernului României pentru tot ceea ce înseamnă COVID-19;
2. CeTrebuieSaFac.ro (http://www.cetrebuiesafac.ro) este aplicația prin care evaluezi corect și rapid deciziile pe care trebuie să le iei ca urmare a efectelor cauzate de COVID-19 în România, direct din surse oficiale;
3. DateLaZi.ro (http://www.datelazi.ro) este locul unde afli dimensiunea corectă a efectelor cauzate de COVID-19 în România, direct din surse oficiale, diminuând panica și dezinformarea prin stimularea transparenței;
4. RoHelp (http://www.rohelp.ro) este o platformă digitală menită să ajute ONG-urile care lupta cu efectele pandemiei. Intră pe rohelp.ro să donezi ușor online, orice sumă, oricât de mică. Sau contribuie cu resurse materiale direct acolo unde este mare nevoie de ele.
5. Diaspora Hub  (https://diasporahub.ro/) este o soluție digitală cu ajutorul căreia reducem suprasolicitarea numerelor de urgență, colectăm rapid informații de la o populație foarte mare și facilităm astfel o evaluare constantă a situației, oferind sprijin în managementul cazurilor pentru autorități.
6. Jurnal Medical (https://jurnalmedical.ro) este o soluție digitală cu ajutorul căreia poate fi redusă suprasolicitarea numerelor de urgență, colectând rapid informații de la o populație foarte mare, monitorizând starea de sănătate a fiecăruia pentru a rămâne în siguranță.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate