Image default
Suceava

CJ solicită comunei Panaci teren pentru finalizarea drumului Panaci-Bilbor

3,6 kilometri din drumul Panaci – Bilbor au mai rămas de modernizat, până acum fiind realizați 28 kilometri, cu fonduri guvernamentale și europene.

Pentru traseul rămas în lucru mai este nevoie de reglementarea regimului juridic al unei suprafețe de teren, Primăria Panaci reușind să clarifice statutul juridic pentru suprafața respectivă.

Pentru realizarea acestui obiectiv al cărui traseu se desfășoară pe un teren aflat în administrarea Direcției Silvice Suceava este necesară scoaterea definitivă a terenului din fondul forestier național.

În vederea realizării acestei proceduri, pentru care proprietarul terenului și-a exprimat acordul, este necesar ca județul Suceava să dețină în proprietate o suprafață de teren egală cu suprafața și valoarea terenului care se scoate definitiv din fondul forestier.

În aceste condiții, a fost identificat terenul în suprafață de 70 mii metri pătrați, aflat în domeniul public al comunei Panaci, teren care îndeplinește toate condițiile pentru a putea face obiectul compensării.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate