Image default
Suceava

Circulaţie rutieră fără probleme deosebite, în judeţul Suceava

Instituţia Prefectului – Judeţul Suceava a informat că marţi, 16 februarie, toate sectoarele de drum național din administrarea Secției de Drumuri Naționale (SDN) Suceava sunt curate și umede, doar pe DN 2E Marginea-Vama-Vicovu de Sus carosabilul este umed, izolat existând porțiuni cu zăpadă frământată 0-1 cm.

S-a acționat pe toate sectoarele de drum cu 34 de utilaje închiriate și 4 proprii, s-au răspândit 154 de tone de sare, 35,5 tone de nisip și 1,7 tone de clorură de calciu.

Pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată de asemenea în condiții de iarnă, fără probleme deosebite.

Carosabilul este umed pe DN 17, DN 2E și DN 17B, umed cu porțiuni de zăpadă frământata 0-1 cm pe DN 17 A și DN 18.

Având în vedere că a nins pe tot parcursul nopții, au acționat pe teren 19 utilaje dotate cu lamă și răspânditor, fiind consumate circa 123 tone sare și 68 tone nisip.

„Situația este monitorizată permanent, se intervine în funcție de starea vremii și condițiile de trafic.”, au precizat reprezentanţii Prefecturii Suceava.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate