Image default
Neamt

Cinematograful Cozla va fi transformat într-un centru multifuncțional

Reabilitarea și modernizarea cinematografului Cozla din cartierul Dărmănești și transformarea lui într-un centru multifuncțional reprezintă unul dintre proiectele europene importante pregătite de Primăria Piatra Neamț.

Valoarea investiției este de 1 milion 650 mii euro, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene în proporție de 98 %.

Proiectul referitor la clădirea fostului cinematograf Cozla, construit în urmă cu 4 decenii, își propune reabilitarea imobilului cu o suprafață utilă de 1.200 metri pătraţi și realizarea unui centru multifuncțional în care se vor derula activități social-culturale.

Lucrările prevăd reabilitarea structurală a întregii clădiri, amenajarea  a 2 săli moderne pentru proiecție film cu sisteme de climatizare-ventilare, refacerea instalațiilor sanitare, investiții în eficiența energetică a clădirii, realizarea unui sistem de încălzire centralizată și dotarea cu mobilierul și echipamentele necesare funcționării.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate