• Acasa
  • Rădăuți
  • Centura Rădăuţiului a fost inaugurată, în prezenţa Premierului şi a Ministrului Transporturilor
Rădăuți Slider Suceava Suceava

Centura Rădăuţiului a fost inaugurată, în prezenţa Premierului şi a Ministrului Transporturilor

Premierul Ludovic Orban şi ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au participat, astăzi, la inaugurarea rutei ocolitoare a municipiului Rădăuți.

La festivitate au mai participat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, prefectul Sucevei, Alexandru Moldovan, deputatul Bogdan Gheorghiu, primarul Sucevei, Ion Lungu, primarul Rădăuţiului, Bogdan Loghin, alţi primari din zona Rădăuţi, precum şi reprezentanţi ai constructorului şi ai Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Flutur a evidenţiat din nou că varianta ocolitoare a Rădăuţiului este o premieră – un inel care ocolește municipiul în totalitate şi a amintit faptul că s-a obținut finanțare europeană pentru această investiție.

Premierul Orban a felicitat constructorul pentru mobilizare şi a salutat faptul că un constructor român a dovedit că poate să finalizeze o lucrare într-un termen mai scurt cu 9 luni decât era prevăzut în contract.

 

 

Lucian Bode a declarat că autostrada A 7 este un proiect extrem de important pe care Guvernul vrea să-l finanțeze prin Planul Național de Recuperare și Reziliență şi că PNL și-a asumat, prin programul de guvernare, că cei 320 de kilometri între Ploiești și Pașcani vor fi finalizați în următorii patru ani.

Referitor la Autostrada Nordului, el a spus că CNAIR a stabilit firmele care vor executa studiile de fezabilitate pentru fiecare din cele trei tronsoane.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate