Image default
Iași

Centrul Comercial Felicia Iași: „Accesul clienților este permis doar dacă aceștia au gura și nasul acoperite”

Accesul în Centrul Comercial Felicia se va face în continuare în grupuri restrânse, iar clienții trebuie să respecte o distanță de minim 1,5 m.

Tot ca o măsură de protecție a sănătății clienților, Centrul Comercial Felicia susține decizia luată de autoritățile locale, conform Hotărârii nr. 5 CJSU Iași. Astfel, accesul clienților în Centrul Comercial Felicia se face doar dacă aceștia au gura și nasul acoperite. Clienții pot folosi o mască, o eșarfă sau alte articole vestimentare pe care le au la îndemână.

Ca urmare a hotărârii autorităților locale, purtarea unui mijloc de acoperire a gurii și a nasului este obligatorie când vă aflați în spații închise, cum ar fi: spații comerciale, farmacii, piețe agroalimentare, instituții publice.

În momentul de față, cel mai important este ca fiecare din noi să avem grijă de sănătatea noastră. Dupa cum știm, distanțarea socială este foarte importantă pentru a stopa răspândirea virusului”, spun reprezentanții Centrului Comercial Felicia Iași.

De asemenea, covoarele de la intrarea în Centrul Comercial Felicia au fost îmbibate cu dezinfectant astfel încât orice client care intră sau iese din centru să aibă posibilitatea de a-și dezinfecta încaltamintea.

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia Iași.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate