• Acasa
  • Iași
  • Cel mai mic copil adus pe lume la Maternitatea „Elena Doamna” din Iași, de doar 800 de grame
Iași

Cel mai mic copil adus pe lume la Maternitatea „Elena Doamna” din Iași, de doar 800 de grame

Cel mai mic copil adus pe lume, în ultimii doi ani, la Maternitatea „Elena Doamna” din Iași a avut doar 800 de grame. Acesta este un băiețel care provine dintr-o sarcină gemelară, sora sa având la naștere 1650 de grame.

Copii au fost aduși pe lume la 31 de săptămâni de sarcină, iar cazul celor doi frați a fost cu atât mai special cu cât mama pruncilor fusese diagnosticată cu Covid 19, astfel încât cu toții au necesitat o atenție deosebită din partea personalului medical. Conform protocolului în vigoare, după naștere, prematurul a fost transferat în siguranță, pentru supraveghere și terapie, la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași.

În schimb, cel mai voinic bebeluș venit pe lume la Maternitatea „Elena Doamna” a avut 5150 de grame. Acesta este tot un băiețel, iar mama sa, în vârstă de 30 de ani, era la a patra naștere.

Anul 2021 a fost unul rodnic pentru Maternitatea „Elena Doamna” din Iași. Conform statisticilor, numărul nașterilor a fost în creștere cu 7% față de anul anterior.

Vă recomandăm să citiți și:

AUDIO | Bariera de acces dintr-un complex comercial din Iași s-a prăbușit peste doi adolescenți și un adult

VIDEO EXCLUSIV | Preadolescența le dă bătăi de cap părinților. Sfaturile unui specialist

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate