Image default
Suceava

Cea de-a patra ediţie a summit-ului “RePatriot”, în Bucovina, între 3 şi 6 octombrie

Summit-ul RePatriot – Ediția a IV-a va avea loc în perioada 3-6 octombrie, în Bucovina, şi va aduce împreună 100 dintre oamenii de afaceri şi manageri români din străinătate şi 100 dintre oamenii de afaceri şi manageri de succes din România.

Evenimentul își propune să faciliteze dialogul între mediul de afaceri românesc și antreprenorii din diaspora, pentru a atrage noi investiții în România, şi să lanseze o campanie de atragere a românilor de pretutindeni să viziteze România împreună cu prietenii din țările de adopție.

„Timp de patru zile, vom îmbina întâlnirile oficiale cu întâlniri informale, organizate pe domenii de activitate şi interes, în care veţi afla informaţii concrete direct de la oameni de afaceri, ca dumneavoastră. Ne dorim să fiţi printre noi. Vom discuta despre fundamentele economice ale României, oportunități și cum arată contextul pentru dezvoltarea afacerilor în România, precum și despre cum putem consolida punțile de colaborare între noi. Astfel, vom lansa noi parteneriate strategice și de afaceri.”, au transmis organizatorii.

„Pentru românii de pretutindeni avem un mesaj: Dacă între timp ACASĂ a devenit pentru dumneavoastră o altă țară, noi dorim să vă conectăm mai mult cu România, să putem fructifica oportunitățile, să facem lucruri împreună, care să dăinuie și să realizăm că România este a noastră și a urmașilor noștri”, au mai spus reprezentanţii RePatriot.

Organizatorii RePatriot afirmă că edițiile anterioare s-au concretizat în proiecte și idei de afaceri în domeniile IT, tehnologie, eficiență energetică, turism, agricultură și construcții.

Consiliul Județean Suceava va contribui cu 80.000 de lei la organizarea evenimentului, bani care vor fi folosiţi pentru vizite la obiective turistice, suport logistic, cazare pentru 30 de invitați, masă oficială pentru 250 de invitați și suveniruri simbolice.

RePatriot – Fundația Romanian Business Leaders București, al cărei preşedinte este Dragoș Roșca, va asigura promovarea evenimentului și a județului, va intermedia legături de afaceri și va realiza publicația “Top 100 români de pretutindeni” în 6.000 de exemplare.

Agenda preliminară a evenimentului o găsiți AICI.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate