Image default
Iași

Ce taxe vor achita comercianţii la Sărbătorile Iaşului

În perioada 26 – 30 septembrie, comercianţii care vor să participe la Sărbătorile Iaşului sunt aşteptaţi să se înscrie pentu obţinerea unui spaţiu. Între 5 şi 7 octombrie, angajaţii municipalităţii vor verifica amplasamentele pe teren iar pe data de 10 octombrie, de la ora 10.00, spaţiile vor putea fi preluate de către comercianţi şi producători. Data limită este 17 octombrie, când comercianţii vor fi nevoiţi să elibereze spaţiile închiriate.  

Municipalitatea ieşeană a stabilit că taxa de participare este de 27 lei/mp/zi. În zona Parcului de Distracţii, comercianţii vor achita 4 lei/mp/zi.

Potrivit calendarului stabilit de Primărie, în ziua de 26 septembrie se vor putea înscrie participanţii la Sărbătoarea Vinului (amplasamentul din parcarea de la Hala Centrală), iar a doua zi va veni rândul producătorilor de confecţii din piele şi blană, precum şi producătorilor de căciuli. „Aceştia vor avea ca amplasament esplanada Costache Negri şi parcarea de la Hala Centrală“, a spus Buraga. Pe 29 septembrie, înscrierile vor fi deschise pentru comercianţii de produse de artizanat (zona Piaţa Unirii – pietonal Lăpuşneanu), iar, pe 30 septembrie, Primăria va primi solicitările pentru zona Parcului de Distracţii (produse alimentare) din cartierul Cicoarei.

 

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate