Image default
Suceava

Câmpulung Moldovenesc şi Sadova au intrat în scenariul roşu

Municipiul Câmpulung Moldovenesc şi localitatea Sadova au intrat în scenariul scenariul roşu, după ce incidenţa cazurilor de a depăşit nivelul de trei la o mie de locuitori, a informat, luni, Prefectura Suceava.

Decizia a fost luată în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Suceava, pentru prevenirea răspândirii infecţiilor cu noul , în condiţiile în care, potrivit DSP, incidenţa cazurilor de în municipiul Câmpulung Moldovenesc a ajuns la 3,28 la mia de locuitori, iar în Sadova la 3,13.

Prefectul Alexandru Moldovan a solicitat din nou cetăţenilor să respecte normele stabilite de administraţie în perioada stării de alertă, să păstreze distanţa fizică de protecţie sanitară, măsurile de igienă şi de conduită sanitară stabilite de către specialişti.

„Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită socială şi un comportament responsabil, să conştientizăm că acţiunile noastre îi pot afecta pe ceilalţi şi să respectăm deciziile autorităţilor pentru limitarea şi răspândirea infecţiilor cu noul ”, a transmis prefectul.

ARTICOLE ASEMANĂTOARE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor Accept Nu accept

Politica de confidentialitate